A legvégső filozófia ezen a cslogon. A bartosizmus abszurd filozófiai kísérlet, ami hosszú távon igazoltan tudatmódosító hatással bír. Az itt bemutatott gyakorlatok, gondolatok és életforma könnyen károsíthatják az Önök egészségét, de egyrészt még mindig kevésbé, mint egy "fejlett" ipari társadalomban élni, másrészt mi is az "egészség" és léte mióta magától értetődő érték?

"A Moslékfőző csollap az élőétel, a Bartosizmus az Ebroniton a készülő főfogás" - ahogy mesterünk mondja. A bartosizmust kommentáljátok szabadon! Minden észrevételért, kérdésért, kérésért, ötletért szpaszíba! A bartosizmus a három T filozófiája: Tanuljátok, Tanítsátok, Terjesszétek!

Aki bármivel, általunk ihletett írással, videóval vagy bármilyen szellemi alkotással hozzájárulna a csloghoz, ne habozzon azt jelezni. Aki rendelkezik Bartos Cs. István, Bartos Csaba vagy "Moslékfőző" Bartos Cs. Pisti által írt kézirattal vagy általa készített képpel, amit megosztana velünk - kölcsönadna másolásra - jelezze levélcímünkön. A Bartos Archívum minden hozzájárulást örömmel fogad.

Levélcímünk az ebroniton: bartosizmus@gmail.com

Tanítómesterünk csollapja: http://moslekfozo.atw.hu/


2012. március 14., szerda

Fölhívás 2012 március 15-e alkalmábúl

Tisztelt tovarisok!
A Möster szeretné személyesen megköszönni mindegyikőtöknek az álomelnöki kampány során nyújtott elvtársi sögítségeteket. Ennek alkalmábúl most március 15-én Pöstre látogat, hogy megnézhesse a beiktatási ceremóniát, kezet nyújthasson Dopemannak, és bár a színpadra a szoros program miatt nem léphet, de egy ünnepélyes üdvözlő beszédet a program elején be fognak játszani tüle.
Kérünk minden rajongót és tanítványt, hogy gyűjjön el az Örzsébet híd feljárójához, ahun tavaly október 23-án is tartotta a Munkát fődigilisztát követelő kalodás pörformanszát, és ahun most egy kis meglepetéssel is szolgál majd. Ez természetesen nem a hivatalos program része, hanem egy baráti találkozó az ünnepi demokratikus agórán. Kérünk mindenkit - barátot és ellenséget - hogy lehetőség szerint - ahogy eddig is - őrízze meg nyugalmát, ne provokálja a hivatalos műsort, és tartózkodjon minden rendbontástul! A Möster galambtermészete lebegjen előttetek példaként, aki a bartosizmust senkire sem erőszakulja rá akarata ellenére, hanem meggyőződése, hogy az mindenkit simogatóan érdes kezével úgy is utolér.
Tehát találkozzunk március 15-én délután 3-kor Pöstön, az Örzse-palló déli feljárója közeliben. A bartosizmus vezessen el mindenkit ühozzá! Dá!
.....
A pörformanszhoz minden tovaris hozzon magával egy szem narancsot.
Szpaszíba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Google Website Translator Gadget